BURSA / NİLÜFER - Akçalar Fahriye Sayarel Ortaokulu

Eyl

Okulumuz kayıt bölgesinde bulunan köylerde ikamet edip,okulumuza devam eden öğrencilere MEB TAŞIMALI EĞİTİM hakkı tanımaktadır. Kayıt bölgemizdeki köylerde ikamet eden velilerimiz,taşımalı eğitimden faydalanmak için okulumza gelip dilekçe doldurabilirler.

Ağu

24-28 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ E KURS MODULÜNDEN KENDİ TC VE ÖĞRENCİ NUMARASI İLE DERS VE ÖĞRETMEN SEÇİMİ BAŞVURUSU YAPABİLECEKTİR.

Ağu

*İLKOKULDAN MEZUN OLUP ORTA OKULUNA DEVAM EDECEK ÖĞRENCİLERİNDE KAYIT YENİLEMESİ GEREKMEKTEDİR.KAYIT İÇİN ÖĞRENCİNİN KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE OKULA BAŞVURUP GEREKLİ FORMLARI DOLDURMASI GEREKMEKTEDİR.

Ağu

01/09/2023 Tarihinde MEB'in yayınladığı yönerge doğrultusunda Saat: 14.00'de okulumuz konferans salonunda kura çekimi yapılacaktır.Kuraya her öğrenci için bir (1) Veli katılacaktır.Kura çekimine Veliler Öğrencileri getirmeyecektir.

*KURA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE HAZIRLANACAK BİLGİSAYAR YAZILIMI ARACILIĞIYLA ÖĞRENCİLERİ KIZ/ERKEK VE YAŞ GRUPLARINA GÖRE EŞİT SAYILARDA RANDOM(RASTGELE) BİR ŞEKİLDE ŞUBELERE DAĞITILACAKTIR.